Fri fragt ved køb
over kr. 800 ,-

Telefonnummer: 36 75 13 15

Torsketur Fyrholm KBH

På Øresund i jagten på store torsk.

Vind et guldhjul!

Fyrholm lægger endnu et år dæksplanker til vores torsketure. Selvom hovedformålet med disse ture er store torsk og råhygge, er det ikke altid de store gider lege med. Disse dage vil der være mulighed for at vi slår over i drivfiskeriet, så chancen for fisk til alle, bliver væsentligt forbedret.

Så udover det kraftige pirkegrej, med 400-600 gram pirke, halvkraftige stænger og et solidt hjul, er det en god ide at medbringe et lettere sæt pirkegrejer, eller kastegrejet, tilsvarende pirke, og evt. et par forfang.. Det er ikke på hver tur vi får brugt det lette grej, men da der er dage, hvor de er de tunge grejer overlegne, ville det være ærgerligt at lade dem blive derhjemme.

Turene koster 400,- pr. person. Turtiden 8:00 – 14:00.

Turprisen er den samme som Fyrholm selv tager om vinteren, men da vi chartrer hele båden, kan vi nøjes med at tage 26 med, i modsætning til de 36 personer der normalt er maksimum. Vi sejler fra Lautrupskajen, Kalkbrænderihavnen København. Lige ved Svanemølleværket.

Bonus: Vi trækker lod om et ABU guldhjul mellem alle deltagerne på vores vintertorsketure. For hver gang man deltager får man et lod i puljen om lodtrækningen af et Abu Guldhjul til en vejl værdi af 7999,-

Turleder på disse ture Carsten Faber

Morgenmad kan forudbestilles til kun 60,- pr. person.:

Morgenmaden står serveret i kabyssen ca. kl 8:00.

Tilmelding:
Hvidovre Sport
36 75 13 15
Hvidovresport@hvidovresport.dk

Se alle vores aktiviteter her

Nyhedsbrev

>> Tilmeld dig her

Mød os på facebook

 

Fragtfri levering

ved køb over
kr. 800 ,-

Se mere HER

Spørgsmål?

Vi står altid klar til at
hjælpe dig.

 

Kontakt os på
tlf. 36 75 13 15
eller på mail