Fri fragt ved køb
over kr. 800 ,-

Telefonnummer: 36 75 13 15

Flydedragter

Fiskesæt

Fiskegrej: Water Wolf kamera

 

Velkommen til Hvidovre Sport – din onlineshop med salg af fiskegrej og fiskeudstyr.

Du er havnet på en af Danmarks største og absolut mest velassorterede fiskegrejsbutik. Din online lystfiskerbutik på nettet og fysisk, med en stor butik på Hvidovrevej 158 2650 Hvidovre tlf 36 75 13 15. Med mere end 50 år på bagen, tilbyder vi dig et stort, bredt og meget alsidigt udvalg, der dækker behovet hos alle, lige fra den spirende nysgerrige nybegynder, til den allermest garvede hardcore fisker, der ved præcist hvad han eller hun vil have. Vi har fagligt og kompetent personale, der sidder klar til at hjælpe og vejlede dig, så du finder de helt rigtige produkter. Vi ligger inde med stor viden omkring alle de produkter, du finder i vores shop, og vi sætter en stor ære i altid at have masser af gode tilbud og lave priser på vores kvalitetsvarer.

Stort udvalg i fiskegrej, men også meget mere.

Udover fiskegrej har vi også alt andet til faget. Da beklædningen er en overset, men meget vigtig del af udstyret, har vi også en velassorteret outdoorafdeling, med beklædning og udstyr til friluftsmennesker. Meget af udstyret henvender sig ikke kun til lystfiskere, men i lige så høj grad, til folk der bare holder af naturen og udelivet. Om man er hundelufter, svampejæger, golfdyrker eller noget helt fjerde, så har vi beklædningen der passer til behovet. Vi fører alle de kendte mærker indenfor fiskeri : ABU, Ambassadeur, Cardinal, Berkley, Shimano, Daiwa, Scierra, Okuma, Ron Thompson, RIO, Hardy, Greys, Fenwick,  Pflueger, Shakespeare, Penn, Mitchell, Spiderwire, Fireline, Stren, Vibrax, Rapala, Geoff Anderson, Splash, Ocean, Kinetic, Westin, Zebco, Spro, Wiggler, Fladen, Maxximus, Balzer, VMC, Mustad, Plano, Cannon, Storm, Blue Fox, Hummingbird, Minn Kota og mange andre. På Outdorrdelen fører vi ligeledes et hav af mærker, der sikre et bredt udvalg i alle prisklasser. Geoff Anderson, Pinewood,
Kort sagt: om det er fiskegrej, fiskestænger, fiskehjul, beklædning eller outdoorudstyr, så er det os du skal handle hos.


Din garanti for Danmarks bedste service af fiskegrej

Kombinationen af vores fysiske butik og webshop med onlinehandel skaber en perfekt ramme  for dig som kunde, en ramme der gør, at du kan besøge vores fysiske butik på Hvidovrevej, hvor du kan se produkterne. Har du brug for hjælp eller information, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 36 75 13 15 eller på mail hvidovresport@hvidovresport.dk  så sidder vi klar til at vejlede dig. Vores garanti for Danmarks absolut bedste service er en kombination af lave priser, gode tilbud, hurtig levering, kvalitets produkter og professionel rådgivning - alle tingene finder du lige her! 

Se alle vores aktiviteter her

  • 29. december 2017Nytårstur med Hanne Berit kl. 12.00 - 17.00Læs mere »
  • 29. december 2017Nytårstur med Hanne Berit kl. 07.00 12.00Læs mere »
  • 17. januar 2018Torsketur med Fyrholm fra Helsingør 8:00-15:00Læs mere »

Nyhedsbrev

>> Tilmeld dig her

Mød os på facebook

 

 
 

Fragtfri levering

ved køb over
kr. 800 ,-

Se mere HER

Spørgsmål?

Vi står altid klar til at
hjælpe dig.

 

Kontakt os på
tlf. 36 75 13 15
eller på mail